• Bizi Arayın: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Çalışma Saatlerimiz: 09:00 - 18:00

polycomPolycomm Video Konferans Sistemi
Video Konferans, iki yada daha çok nokta arasında eş zamanlı görüntü, ses ve veri aktarımıdır. Farklı bölgelerdeki katılımcılar internet veya ISDN hatlar üzerinden Video Konferans görüşmesi yapabilirler. 

Neden Video Konferans 
Kodek teknolojisindeki gelişmeler, Network altyapısının her geçen gün iyileşmesi, iletişim masraflarındaki düşüşler, IP(İnternet erişimi)nin yaygınlaşması, Global standartlara uyumla, Video Konferans Sistemlerinin kullanımı daha faydalı olmaya başlamıştır. 

Video Konferans ne ifade ediyor 
Video Konferans; seyahat etme zorunluluğunu ortadan kaldırıp, ofisinizden tüm şubelerinizdeki toplantı odalarınıza yada yeni irtibat kurduğunuz firmalarla bağlanmanızı sağlar. Sony Video Konferans Sistemi ile iş toplantılarınız artık çok daha kolay ve zevkli olacaktır. 

Polycomm Video Konferans kimlere kazanç sağlar 
Türkiye'de ve Dünya'da şubesi yada temsilciliği bulunan kuruluşlar, Anadolu'da şubeleri olan kuruluşlar, Sanayi kuruluşları, Sağlık sektöründe hizmet veren kuruluşlar, Kamu kuruluşları, Silahlı kuvvetler, Eğitim sektöründe hizmet veren kuruluşlar (Uzaktan Eğitim), Otomotiv, Tekstil, Kimya, Finans, Danışmanlık, Lojistik, Maden sektörleri ve uzak nokta bağlantıları olan tüm kuruluşlar video konferans sistemlerinin faydalarından kazanç sağlayabilirler. 

İletişim Seçenekleri
LAN/WAN(Yerel / Geniş Alan Bilgisayar Ağları), ISDN (Integrated Services Digital Network) Hatlar, Frame Relay, Leased Line, Metro Ethernet, Uydu İnternet erişimleri, ATM, G.SHDSL, ADSL üzerinden 

 Polycomm Video Konferans Sisteminin kazançları nelerdir 
Seyahat masraflarını azaltır, üretkenliği arttırır, çalışan kişilerin motivasyonunu yükseltir, anahtar-kilit roldeki kişilerden daha etkin faydalanmayı sağlar, daha verimli toplantılar yapılmasını sağlar, görselliğin etkinliği ile daha konsantre toplantılar yapılır, daha iyi grup çalışması elde edilir, daha yüksek katılım sağlar, yorgunluğu azaltır, çalışan kişilerin güvenliğini arttırır, doğayı korur.. 

polycomm

Video Konferans iki yada daha çok nokta arasında eş zamanlı görüntü, ses ve veri aktarımıdır. Farklı bölgelerdeki katılımcılar internet veya ISDN hatlar üzerinden Video Konferans görüşmesi yapabilirler

Fonetsan

FONETSAN
Teknoloji Danışmanlığı & Proje Şirketi

FONETSAN Bilgi Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. olarak; 2000 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli iş ortaklarımiz ile birlikte İzmir'in sayılı teknoloji çözümleri firmalarından biri olduk. Bu süreçte; birbirinden değerli projelere imza attık. Türkiyenin önde gelen projeleri dahil olmak üzere güçlü markalar ile sonuca giden projelerde yer alarak sizlere hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Bugüne geldiğimizde sizlere daha kapsamlı ve profesyonel hizmetler verebilmemiz adına bundan sonraki dönemde FONETSAN A.Ş. olarak yolumuza devam ediyoruz.

 

Güncel Haberler

Bütün Haberler

Çalışma Saatlerimiz

Pazartesi - Cuma
09:00 - 18:00
Cumartesi
09:00 - 14:00
Pazar
Kapalı