• Call Us: +90 232 441 16 61
  • Email: info@fonetsan.com.tr
  • Office Hours: 09:00 - 18:00

 

Firewall'un En Kolay Hali Berqnet'le Tanışın!
Berqnet, dünyanın en kolay kurulabilen ve yönetilen firewall cihazıdır.

Tamamı yerli ve alanında uzman AR-GE kadrosu tarafından her ölçekteki işletmenin siber güvenlik ihtiyaçlarına yönelik çözüm üretme amacıyla 2013 yılında AR-GE çalışmalarına başlayan Berqnet, 2015 yılında ilk ürün ailesini piyasaya sürmüştür.

Birinci kuruluş amacı işletmelerin veri ve sistem güvenliğinin, yüksek performans ve en doğru çözümlerle korunması olan Berqnet, bir LOGO Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri A.Ş. markası olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Bu amaca yönelik bütünleşik bir ürün olarak tasarlanıp kullanıma sunulan Berqnet Firewall serisi, işletmelerin veri güvenliğini, yasallık, verimlilik esasları ve yerli işletmelerin özel kullanım ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir.

firewallTürk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından KOBİ Dalında Yenilikçi Ürün Ödülünün sahibi olan Berqnet; BTVizyon tarafından da yılın en iyi yerli güvenlik yazılımı unvanıyla ödüllendirilerek bu alandaki iddiasını kanıtlamıştır.

Berqnet, bağımsız güvenlik analizi firması Corvues Bilişim tarafından internet üzerinden tarama, whitebox, graybox, blackbox derin tarama yöntemleri ile test edilmiş ve tüm güvenlik analizlerinden başarıyla geçerek güvenlik alanında doğru bir tercih olduğunu tescillemiştir.

İzmir il'inde faaliyet gösteren Ceyhan İletişim Sistemleri İzmir ağırlıklı özellikle Ege Bölgesinde ve tüm Türkiye'de Berqnet firewall istekleriniz ile hizmetinizdedir.Tüm soru ve sorunlarınızda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

yerli arge  %100 Yerli ArGe %100 Yerli Ürün   5651  Mobil Raporlama Uygulaması
kolay kurulum  Kolay Kurulum ve Kolay Yönetim   mobil raporlama Ücretsiz ve Sınırsız Teknik Destek
5651  5651 Sayılı Kanuna Uygun Yasal Loglama   destek Güvenli İnternet Paylaşımı (HOTSPOT)

Berqnet ne yapar?
Tüm Türkiye’de 500’den fazla bayisiyle 5.000’den fazla işletme tarafından tercih edilen ve Türkiye’nin lider yeni nesil firewall’u olma vizyonuyla çalışmalarına devam eden Berqnet’in sunduğu benzersiz özellikler arasında;

Bütünleşik Güvenlik Hizmeti
Basit, Anlaşılır ve Türkçe Kullanıcı Arayüzü
Mobil Uygulama Aracılığıyla İstenilen Her Yerden Rapor Görüntüleme ve Cihaza Uzaktan Erişim İmkanı
Hotspot Özelliği
İleri Düzey Web ve Uygulama Filtreleme Özellikleri
5651 ve 6698 no’lu yasalara uygun tümleşik LOG tutma çözümü
VPN Hizmetleri (IPSec, SSL)
IPS (Saldırı Engelleme Sistemi)
İleri seviye raporlama özellikleri
Yerleşik Antivirüs Koruması
WAN Balancing (İnternet Yük Dengeleme Sistemi)
Farklı markalar ve ürünlerle hızlı entegrasyon olabilme kabiliyeti
%100 Yerli AR-GE
Müşteriye özel teknik destek hizmeti: İster telefonla ister online
yer almakta ve tüm bu hizmetler tek bir kutu içinde, ekstra ve sürpriz ücretler talep edilmeden Berqnet kullanıcılarına sunulmaktadır.

Berqnet'i kimler kullanabilir?
Tüm işletmelerin siber güvenlik ihtiyaçlarını çözmek için tasarlanan Berqnet’i; Restoran ve kafelerden öğrenci yurtlarına, otellerden belediye kurumlarına, üretim tesislerinden enerji santrallerine, devlet kurumlarından özel işletmelere, küçük bir avukatlık bürosundan orta boyutlu bir müşavirlik firmasına kadar büyüyen, büyümek isteyen ve iş süreçleri içinde internet bulunan herkes kullanabilir.

avm  egitim  hastane
Avm
Hastane Eğitim
 kafe  kamu  otel
Kafe Kamu Otel
restaurant saglik sirket
Restoran  Sağlık Şirket
Fonetsan

FONETSAN
Technology Consulting Project Company

FONETSAN Information Technologies and Engineering Inc. aspect; We have become one of the few technology solutions companies of Izmir together with you, our esteemed business partners, on this path we started in 2000. In this process; We have signed many valuable projects. We are proud to serve you by taking part in projects that lead to results with strong brands, including Turkey's leading projects. In order to be able to provide you with more comprehensive and professional services, FONETSAN A.Ş. We continue on our way.

 

Recent News

All News

Our Working Hours

Monday - Friday
09:00 - 18:00
Saturday
09:00 - 14:00
Sunday
Closed